fbpx
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.

Uslovi kupovine

HomeUslovi kupovine

 

 

Vinarija Eden d.o.o. Beograd-Novi Beograd

Adresa sedišta: Bulevar Umetnosti 5/29, 11070 Novi Beograd, Srbija

Matični broj:      21104876

PIB:                    108980256

Šifra delatnosti: 4690

Ogranak:              Turija BB, 34202 Ranilović, Aranđelovac, Srbija.

Tel.:                      +381692902030

E-mail:                shop@eden.vin

Vinarija Eden d.o.o. obaveštava svoje potrošače koji robu kupuju putem internet sajta Vinarijaeden.rs:

– da je sadržaj web stranice Vinarijaeden.rs i svih njenih varijanti vlasništvo preduzeća Vinarija Eden d.o.o. Upotrebom web stranice Vinarijaeden.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove korišćenja sajta.

– da se kupovina preko naše prodajne web stranice Vinarijaeden.rs smatra prodajom na daljinu. Vinarija Eden d.o.o. i korisnici sa opštim uslovima ugovaraju međusobne obveze pri kupovini u Internet prodavnici (u daljem tekstu web prodavnici) na web stranici Vinarijaeden.rs, a porudžbinom artikala kupac prihvata ugovorene uslove.

– da u web prodavnici na Vinarijaeden.rs mogu kupovati proizvode isključivo fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji;

– da se osnovna obeležja robe mogu naći na web stranici Vinarijaeden.rs. Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala, nastale ažuriranjem sadržaja web stranica.

– da roba koja se prodaje putem web sajta poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe, u skladu sa njenom namenom koja je naznačena na deklaraciji.

– da se saobraznost robe ugovoru utvrđuje isključivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom deklaracijom

– da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal i važeća je ona u trenutku naručivanja. U cenu je uračunat PDV.

– da je usluga dostave robe vrši na teritoriji cele Srbije i besplatna za iznose preko 4000,00 din, a naplaćuje se 300,00 din za manje iznose.

– poručenu robu isporučujemo u uobičajenom roku od 3 radna dana, a najviše 14 radnih dana putem kurirske službe ili našom dostavom; više o tome možete pročitati na stranici isporuka.

– da kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

– da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet stranici Vinarijaeden.rs;

– da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta Vinarijaeden.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke ili avansno prema poslatoj porudžbenici na tekući račun preduzeća br. 265-1110310000943-80

– da u slučaju prijema robe potrošač ako isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak od ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana;

– da za robu koja je poručena putem web prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju; adresa za izjavljivanje reklamacije je: shop@eden.vin.

– da Vinarija Eden d.o.o. može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe web prodavnice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netačni, osobito ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.