fbpx
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.

Isporuka

HomeIsporuka

Pošiljke isporučujemo u sva mesta u Srbiji preko poštanskih i kurirskih službi, kao i našom dostavom.

Kada prosledimo isporuku kurirskoj službi, dobićete e-obaveštenje da je Vaša pošiljka krenula.

Cena dostave

Cena dostave za porudžbine veće od 4.000,00 din. je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena dostave iznosi 300,00 din sa PDV-om.

Obaveštenje o ceni dostave možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe, a stići će Vam i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine. Ukupnu cenu robe i dostave plaćate na unapred odabrani način: uplatom na tekući račun ili dostavljaču gotovinski prilikom preuzimanja.

Rok isporuke

Uobičajeni rok isporuke je do 3 radna dana od potvrde porudžbine za plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja ili od trenutka uplate na tekući račun. Sve primljene porudžbine pristigle nakon 10h obrađujemo prvog narednog radnog dana.

Usluga isprouke se ne vrši vikendom i praznicima, kao ni ostalim neradnim danima.

Ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda roka isporuke ili želite da odložite isporuku, molimo Vas da nas kontaktirate na na e-mail: shop@eden.vin.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri kurirske službe pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 8-18h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi koju ste naznačili  kao adresa isporuke bude osoba koja može preuzeti pošiljku i izvršiti plaćanje ukoliko je plaćanje gotovinsko prilikom preuzimanja.

Ukoliko primalac nije na adresi isporuke, dostava će biti pokušana još jednom. Ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, pošiljka će nam biti vraćena.

Ukoliko niste primili robu ili obaveštenje o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas o tome neodložno obavestite, kako bi preduzeli radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka.

Ispravnost pošiljke

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna spoljašnja oštećenja. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku. U suprotnom potrebno je da to odmah reklamirate osobi koja je koja je dostavila tu robu. Ova reklamacija će biti izvršena u pisanoj formi na licu mesta u vidu zapisnika.

Kupac je dužan da uporedi sadržaj pošiljke (vrstu i količinu dostavljenih artikala) sa računom, i da ukoliko nešto nedostaje ili je isporučen pogrešan proizvod, na licu mesta obavesti dostavljača.