fbpx
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.

Uslovi korišćenja sajta

HomeUslovi korišćenja sajta

Ovaj web sajt i sav njegov sadržaj je u vlasništvu firme:

Vinarija Eden d.o.o. Beograd – Novi Beograd

Bulevar Umetnosti 5/29, 11070 Novi Beograd, Srbija

Matični broj:      21104876

PIB:                    108980256

Šifra delatnosti: 4690

Ogranak Ranilović: Turija BB, 34202 Ranilović, Aranđelovac, Srbija.

 

Upotrebom ovog web sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Korišćenjem sadržaja ovih web stranica prihvatate sve rizike koji nastaju iz korištenja ovog web sajta. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj web sajt.

Vinarija Eden d.o.o može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne uslove, jer ste njima zakonski vezani.

Upotreba web sajta

Sav sadržaj na ovom sajtu, osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu u okviru sajta, možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe. Sadržaj se ne sme koristiti u svrhe koje mogu uzrokovati štetu Vinariji Eden  ili bilo kom trećem licu.

Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Privatnost

Vinarija Eden d.o.o zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Neke stranice ovog sajta bi mogle sadržati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj sajt.

Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Vinarija Eden nije nije odgovorna za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Vinarija Eden d.o.o ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Ograničenje garancija

Vinarija Eden će nastojati da prikaže tačne i ažurne podatke, ali ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Vinarija Eden može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom sajtu može biti zastareo, a Vinarija Eden se ne obavezuje da ga ažurira. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima.

Ograničenje odgovornosti

Vinarija Eden se u potpunosti odriče svake odgovornosti, koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovog sajta, odnosno za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kom trećem licu u vezi sa korišćenjem sadržaja ovog sajta ili sajtova na koje vode linkovi sa ovog sajta.