fbpx
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.
  • Vaša korpa je prazna.

Poručivanje i plaćanje

HomePoručivanje i plaćanje

CENE

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovine važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u web prodavnici Vinarijaeden.rs.

Sva plaćanja biće izvršena u valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Navedene cene važe samo za prodaju preko web prodavnice Vinarijaeden.rs i ne moraju biti jednake cenama na drugim prodajnim mestima (prodajna mesta naših distributera, sajmovima vina i sl.).

Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na web stranici Vinarijaeden.rs.

Kod prikazivanja sniženja cena (izraženo u procentima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u web prodavnici,  a to je posledica zaokruživanja maloprodajnih cena nakon sniženja.

 

PORUČIVANJE

Putem web prodavnice omogućavamo Vam kupovinu svih tamo predstavljenih proizvoda u odabranoj količini. Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i količine artikala na lageru zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbine. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera.

Da biste porudžbenicu uspešno kompletirali potrebno je :

  • da sve željene proizvode postavite u „korpu“
  • da nam dostavite sve potrebne informacije vezano za kupca, adresu isporuke, adresku kupca i broj telefona zbog kontatkiranja dostavljača. Možete napraviti svoj nalog ili se logovati kao gost
  • da odaberete način plaćanja: gotovinski prilikom preuzimanja ili uplatom na tekući račun
  • da potvrdite kupovinu klikom na dugme „Naručite“
  • Prihvatite Uslove kupovine i Pravila privatnosti

Po završetku procesa kupovine dobićete e-obaveštenja o potvrdi porudžbenice (sa instrukcijama za uplatu u slučaju odabira opcije uplate na tekući račun) na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupovinu. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Sve potvrđene  porudžbenice ćemo smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa člnom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Vinarija Eden d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe web prodavnice Vinarijaeden.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni, naročito ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihama ili da porudžbenicu nije moguće sprovesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka nekog drugog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Vinarija Eden nije odgovorna za troškove telefona, prometa podataka ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom porudžbine ili pregleda/pretraživanja web stranica.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća prilikom procesa poručivanja slobodno nas kontaktirajte na e-mail: shop@eden.vin ili na tel. +381692902030, ponedeljak – petak 8.00 – 16.00 časova.

 

PLAĆANJE

Uplatom na tekući račun:

Ako odaberete ovu opciju, prilikom potvrde porudžbine na Vašu e-mail adresu, stići će i instrukcije za plaćanje putem online bankinga ili naloga za uplatu na šalteru banke ili pošti. Rok za uplatu porudžbenice je 5 dana, nakon čega ćemo smatrati da ste odustali od ugovora.

Porudžbina će biti poslata tek nakon potvrde iz banke da je uplata izvršena, što u zavisnosti od banke iz koje vršite uplatu i doba dana kada uplaćujete može potrajati 1h do 24h.

Nema dodatnog plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke.

 

Gotovinski prilikom preuzimanja:

Prilikom preuzimanja pošiljke na adresi koja je navedena za isporuku, plaćate kuriru isključivo gotovinom. Cena koju mu isplaćujete je ukupan iznos koji ste dobili na vašu e-mail adresu uz potvrdu porudžbine i nema dodatnih troškova.

Pre isporuke nazvaćemo Vas radi telefonske potvrde porudžbine.