Upotreba kolačića

Šta su „kolačići“?

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju. Kolačići obezbeđuju efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica. Kolačići omogućavaju našem sajtu da vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi vam korišćenje sajta bilo udobnije.

Radi osiguranja sigurnosti i dokazivosti sakupljaju se i IP adrese sa kojih korisnici pristupaju web mestu. Pojedinom korisniku se u početku posete dodeli kolačić sesije za identifikaciju i praćenje potrošačke korpice. Vinarija Eden može na korisnikov kompijuter postaviti i druge kolačiće, kao što su identifikacioni broj korisnika u šifriranom obliku (za prepoznavanje korisnika prilikom sledeće posete) i kolačiće sistema Google Analytics (analiza poseta web stranici).

Kolačići sesije se u memoriju servera čuvaju samo za vreme trajanja posete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok se trajni kolačići sačuvani na kompjuteru korisnika 2 godine, nakon toga postanu neaktivni. Proverite popis korišćenih KOLAČIĆA.

Koje „kolačiće“ koristimo?

Ova internet stranica sadrži tzv. obavezne kolačiće (Cookies) radi ostvarivanja neometanog funkcionisanja stranice. Slaganjem s korišćenjem statističkih podataka dozvoljavate praćenje statistike poseta sajta, a vaši podaci (adresa internet protokola, identifikatori kolačića) mogu biti upotrebljeni za ponovno oglašavanje.

Server na kojem se nalazi ova internet stranica je adekvatno zaštićen.

  • Obavezni kolačići

Slaganje je automatsko jer su kolačići obavezni za funkcionisanje stranice i njima ne skupljamo nikakve lične podatke o posetiocima web stranice.

  • Statistički kolačići

Slaganjem dozvoljavate praćenje statistike poseta web stranice, a vaši podaci (adresa internet protokola, identifikatori kolačića) mogu biti korišćeni za ponovni marketing. Slaganje možete opozvati u bilo kom trenutku.


 

српски sr
Sale

Unavailable

Sold Out